نمایش/عدم نمایش سایدبار
رفتن به بالای صفحه
أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَومَ الْوُرُودِ
مهدی دمیرچیلو

پروژه و آموزش راه اندازی lcd tft 2.4 inch با آردوینو

233

به نام خدا : تو این مطلب از سری مطال پروژه آردوینو ، انشاالله قراره به آموزش نمایشگر رنگی با آردوینو بپردازیم، نمایشگر ما هسته مرکزیش ii9340 هستش و 2.4 اینچ هستش(320×240) و یه صفحه نمایش رنگی هستش که صفحه تاچ هم داره(البته اکثر این نمایشگرهایی که من دیدم صفحه تاچ هم داشتن حالا ممکنه بعضی نداشته باشن و وجود صفحه تاچ الزامی نیستش) این برد هایی که من دیدم و من خودم دارم یه رم ریدر هم دارن که میتونید ازش استفاده کنید برای نمایش اطلاعاتی که نمیشه تو میکرو قرارش داد مثل عکس(مثلا من 4-5 میگ عکس ریختم تو رم و تو نمایشگر نشون میدم، پروژش رو در ته مطلب قرار میدم)، خب معلومه این همه دیتا رو نمیشه تو میکرو ریخت لذا اینجا میتونه مفید باشه، البته موضوعی که هستش اینه که ما چرا از این نمایشگرها استفاده میکنیم؟ موضوعی که خیلی ها بهش توجه نمیکنن و فقط میگن این نمایشگر بدرد این میکرو نمیخوره چون سرعت این میکرو پایینه و از این جور حرفا، در حالی که فک میکنن فقط باید تو این نمایشگر فیلم(هندی!) نشون بدن و کاربرد صفحه نمایش رنگی فقط فقط همینه، لذا چون میخوایم فیلم نشون بدیم لذا! میکرو های فرکانس پایین جواب کار ما رو نمیدن لذا!!! باس بریم سمت میکرو های فرکانس بالا، از این جور حرفا من کم نشنیدم، در حالی که ما از نمایشگربرای مانیتورینگ پروژه هامون استفاده میکنیم و در قسمتی از صفحه نمایش قراره دیتا نشون بدیم و نه کل صفحه نمایش و نه شونصد تا عکس گنده!!! >>> خب بگذریم از بحث خارج شدیم(هنوز بحث نمایشگر رو شروع نکردم که بخوام ازش خارج بشم یا نشم laugh ) >>> خب شوخلوق بسته بریم سر اصل مطلب >>> پروژه و آموزش راه اندازی lcd tft 2.4 inch با آردوینو

پروژه و آموزش راه اندازی lcd tft 2.4 inch با آردوینو

پروژه و آموزش راه اندازی lcd tft 2.4 inch با آردوینو

خرید نمایشگر لمسی 2.4 اینچ آردوینو UNO و Mega2560

این نمایشگر رو میتونید از لینک زیر خرید کنید : خرید نمایشگر لمسی آردوینو
نمایشگر لمسی 2.4 اینچ آردوینو UNO و Mega2560
خب همون طور که در عکس بالا میبینید این نمایشگر روی برد آردوینو یا مگا قرار میگیره خیلی قشنگ.
نمایشگر لمسی آردوینوعکس بالا هم نمایی از پشت نمایشگر هستش که میبینید یه رم ریدر داره که میتونه خیلی خیلی مفید باشه.
ما عکس هامون رو تو رم میریزیم و رم رو داخل این رم ریدر قرار میدیم و …

صفحه تاچ آردوینو
این شیلد نمایشگر رنگی 2.4 اینچ علاوه بر داشتن رم ریدر، یه صفحه تاچ هم داره که در بالا مشاهده میکنید.
اندازه این شیلد رو هم در زیر مشاهده میکنید :
پروژه آردوینو

توضیح توابع کتابخانه lcd tft 2.4 inch با آردوینو

توجه مهم : اگه نمیخواید از رم استفاده کنید(مثلا نمیخواین عکسی چیزی نشون بدید و این عکس رو از رم بخونید) بهتره که کتابخونه های SPI و SD رو در پروژتون استفاده نکنید تا الکی حافظه میکرو اشغال نشه.

کتابخانه و ساخت شی از کلاس کتابخانه
خطوط اول دوم کتابخونه نمایشگر ما هستن که باس در اول پروژه قرارشون بدی و خط 4 هم یه شی از کلاس موجود در کتابخونه نمایشگر ساختیم، اگه نفهمیدید زیاد مهم نیست فقط این کد خط 4 رو بعد از قرار خطوط 1و2 قرارش بدید، ولی اگه میخواین بدونید برید بحث شی گرایی و کلاس و ساخت شیئ از کلاس، استفاده از توابع کلاس در برنامه های دیگه و... و عناوین مشابه رو تو نت بسرچید مطلب دربارش میاد و بعد بخونیدش.
خب تو خط 4 ما پایه های RS-WR-CS-RD-RST رو تعیین میکنیم که به کدوم پایه ها وصل هستن، اگه خواستید میتونید تغییرد بدید و اگه دوست نداشتید پایه ها رو تغییر بدید باید خط 4 رو به صورت زیر بنویسید(پایه ها رو تغییر بدید و در عمل درست نبندید نمایشگر چیزی نشون نمیده ها...)
راه اندازی نمایشگر
خب برای راه اندازی نمایشگر بعد از فراخونی کتابخونه باید از تابع readID استفاده کنید که یه متغیر صحیح 16 بایتی به شما میده و بعد شما باید این متغییر 16 بایتی رو به تابع begin بدید تا نمایشگر آماده نمایش دیتا بشه.
رسم انواع 4 ضلعی
fillRect : رسم یه 4ظلعی توپر
drawRect : رسم یه 4ظلعی تو خالی
FillRoundRect : رسم یه 4ظلعی توپر با گوشه های گرد
DrawRoundRect : رسم یه 4 ظلعی توخالی با گوشه های گرد
X,Y : مختصات نقطه سمت چپ بالای 4 ظلعی
W,H : طول عرض 4ظلعی
COLOR : رنگ داخل 4ظلعی(برای 4 ظلعی تو پر "و"  توپر با گوشه های گرد)، رنگ دور 4ظلعی(برای 4ظلعی تو خالی "و"  4 ظلعی تو خالی با گوشه های گرد)
R : مقدار گردی گوشه های 4 ظلعی
دایره تو خالی و دایره توپر
DrawCircle : رسم دایره تو خالی
FillCircle : رسم دایره تو پر
x0, y0 : مختصات مرکز دایره
Radius : شعاع دایره
COLOR : برای DrawCircle میشه رنگ دور دایره و برای FillCircle میشه رنگ داخل دایره
مثلث تو خالی و تو پر
drawTriangle : رسم مثلث تو خالی
fillTriangle : رسم مثلث تو پر
x0, y0 : راس اول مثلث
x1, y1 : راس دوم مثلث
X2, y2 : راس سوم مثلث
COLOR : برای drawTriangle میشه رنگ دور مثلث و برای fillTriangle  میشه رنگ داخل مثلث
رسم انواع خط
رسم انواع خط
drawFastVLine : رسم خط عمودی، x,y مختصات نقطه شروع این خط هستن و h  اندازه این خط هستش، color هم رنگ خط هستش.(رسم خط با داشتن مختصات راس اول و اندازه خط)
drawFastHLine : رسم خط افقی، پارامترهاش مثل تابع بالا هستش. (رسم خط با داشتن مختصات راس اول و اندازه خط)
drawLine : رسم خط با داشتن مختصات دو سر خط، x0,y0 مختصات راس اول خط و x1,y1 مختصات راس دوم خط هستش و color هم رنگ خط هستش.
چرخش صفحه نمایش
چرخش صفحه نمایش
0 : نمایش اطلاعات از بالا به پایین
1 : از راست به چپ
2 : از پایین به بالا
3 : از چپ به راست
توجه : تو موبایل های هوشمند اگه دیده باشید که صفحه موبایل رو میچرخونید و دیتاهای نمایش داده شده تو LCD هم میچرخه، این کار به کمک این تابع انجام میشه.
خوندن وضعیت صفحه نمایش(تابع بالا برا اعمال کردن هستش و این برا خوندن)
به کمک این تابع هم میتونیم بفهمیم الان نمایش گر در کدوم وقع نمایشی هستش(تابع بالا رو ببنید این تابع رو متوجه میشید)، مقادیری که این تابع بر میگردونه در تابع بالا(setRotation) ذکر شده.
معکوس کردن رنگهای صفحه نمایش
معکوس کردن رنگهای صفحه نمایش
i : اگه true قرار بدید هر چیزی که تو صفحه نمایش هستش و یا خواهد بود رنگش معکوس میشه؛ و اگه false قرار بدید رنگ ها به صورت عادی نمایش داده میشن و معکوس نمیشن.
تغییر رنگ صفحه نمایش
تغییر رنگ صفحه نمایش
Color : رنگ مد نظرتون رو در اینجا قرار میدید، که باید به صورت یه متغییر صحیح 16 بایتی بهش دیتا بدین و یا کدهای زیر رو در اول پروژتون قرار بدید و از اون اسم ها(black, red , blue و...) برای نمایش رنگ استفاده کنید.(بهترین کار همینه)
تغییر مختصات مکان نما
تنظیم موقعیت مکان نما، مثلا برای نمایش متن در یه موقعیت خاص از صفحه نمایش ابتدا باید به کمک این تابع مکان نما رو به محل مد نظر برده و بعد متن رو نمایش میدیم.
x,y : مختصات مکان نما
تغییر رنگ متن
تغییر رنگ متن و پس زمینه متن، برای این کار اول باید رنگ متن رو تغییر بدید(یعنی از این توابع استفاده کنید) و بعد متنتون رو نمایش بدید(که یه چیز واضح هستش^_^)
تابع اولی فقط رنگ متن رو تغییر میده.
تابع دومی علاوه بر تغییر رنگ متن، رنگ پس زمینه رو هم تغییر میده.
c : رنگ متن مد نظرتون
b : رنگ پس زمینه
تغییر اندازه متن
برای تعیین اندازه متنتون باید از این تابع استفاده کنید، که به جای S باید عددی بین 1 تا تقریبا 5 قرار بدید، البته از این تابع اول استفاده میکنید و بعد متنتون رو نمایش میدید، متنی که نمایش داده میشه در اندازه مد نظر شما خواهد بود!!!
نماش یه رشته در صفحه نمایش
این دو تابع برای نمایش یه متن در نمایشگر هستن، تابع اولی بعد از نمایش دادن متن، موقعیت مکان نما رو به خط بعدی میبره ولی تابع دومی فقط متن رو نشون میده، به جای آدرس سایت ما میتونید متنتون رو قرار بدید، در ضمن اگه بخواین متنتون رو در جای خاصی از صفحه نمایش نمایش بدید باید از تابع setCursor اول استفاده کنید و بعد متنتون رو نمایش بدید.
نمایش یه کاراکتر در صفحه نمایش
برای نمایش کاراکتر از این تابع استفاده میکنند.که کد اسکی بهش میدی برات کاراکترش رو نمایش میده و یا خود کاراکتر رو میدی و برات نمایش میده، فقط و فقط یه کاراکتر رو میتونید نمایش بدید به کم این تابع در هر با استفاده ازش.
نمایش یه کاراکتر در صفحه نمایش+امکانات ویژه!
نمایش یه کاراکتر، این تابع مثل تابع بالا هستش ولی یه سری امکانات دیگه هم داره، از جمله تعیین مکان نمایش کاراکتر، اندازه، رنگ کاراکتر و پس زمینه کاراکتر رو میتونید تعیین کنید.
Size : اندازه کاراکتر
Color : رنگ کاراکتر
Bg : رنگ پس زمینه کاراکتر
C : کاراکتری که قراره نمایش داده بشه
X,y : مختصاتی که کاراکتر باید نمایش داده بشه.
طول و عرض صفحه نمایش
این دو تابع مقدار طول عرض نمایشگر تون رو بهتون نمایش میده.
دادن رنگ مد نظرتون بر حسب RGB و گرفتن رنگ نهای مد نظر
خب این تابع کارش اینه که شما رنگ بر حسب RGB بهش میدید، یعنی مقدار 3 رنگ رو بهش میدید و ترکیب این 3 رنگ رو متغییرش رو به ما میده، اگه بخواین یکم خلاقیت در پروژتون به خرج بدید این تابع میتونه مفید باشه،
در مطلب زیر یه نرم  افزار هستش که به درد این تابع میخوره، بهترین نرم افزار هستش در این زمینه، کارش اینه که رنگ مد نظرتون رو انتخاب میکنید و کد RGB ایش رو به شما میده.
پروژه و آموزش راه اندازی lcd tft 1.8 inch با آردوینو
نمایش یه پیکسل(نقطه) در صفحه نمایش + خوندن رنگ یه نقطعه از صفحه نمایش
drawPixel : نمایش یه پیکسل رنگی در مختصات x,y با رنگ color
readPixel : خوندن رنگ پیکسل موجود در مختصات x,y
توابعی که توضیح ندادمش
setTextWrap : این تابع رو متوجه عملکردش نشدم من، اگه کسی میدونه بگه.
vertScroll : اینو متوجه شدم ولی حال و وقتش رو ندارم. laugh
نمایش عکس در نمایشگر
عرضم به حظورتون که این تابع همون طور که از اسمش معلومه برای نمایش عکس های 24بیتی از نوع bmp هستش، لذا نمیتونید عکسهایی با فرمت png - gif - bmp32bit - bmp16bit - jpg و... رو به کمک این تابع نشون بدید، چون نوع دیکود شدن این عکس ها فرق داره با هم و باید متناسب با هر کدوم یه تابع نوشت، این تابع فقط برای عکس هایی با فرمت bmp و اونم 24بیتی جواب میده فقط، برای عکسهایی با فرمت دیگه باید خودتون دست بکار بشید و تابعش رو بنویسید.(عمرا کسی بره همچین کاری کنه laugh )
حالا تصاویری که شما دارید اول باید اندازش رو به محدوده اندازه نمایشگر ببرید و بعد فرمتش رو تغییر بدید که هر دو کار رو میتونید در نرم افزار paint ویندوز و یا فوتوشاپ انجام بدید و چون اینجا جاش نیست توضیح بدم لذا نمیدم.(کسی مشکلی داره؟ diablo )
البته این تابع به این صورته که اسم عکس رو بهش میدی و میره این عکس رو از رم میخورنه، در کل این تابع برای نمایش عکس از روی رم هستش.
filename : آدرس فایل و یا نام فایل(اگه در root باشه عکس شما دیگه آدرس نمیخواد و همون نام عکس رو بفرستید)
x,y : مکان شروع نمایش عکس

برای این کار(نمایش عکس) چون از رم استفاده میکنیم برای نمایش عکس(عکسهامون رو میریزیم تو رم و از رم عکس ها رو میخونیم) بایت ابتدا کتابخونه های مربوط به برقراری ارتباط با رم رو قرار بدید در پروژه تون :

و بعد اگه میخواین عکس نمایش بدین و این عکس رو از رم بخونید باید توابع زیر رو در پروژه قرار بدید و از تابع ShowBMP24BIT برای نمایش عکس طبق توضیحات بالا استفاده کنید.

پروژه نمایشگر لمسی و رنگی 2.4 اینچ با آردوینو

خب در زیر چند تا پروژه براتون قرار میدم، در اول هر کدوم توضیحی در بارش میدم.

1) پروژه تست تمام توابع lcd tft آردوینو

این پروژه برا تست تمام توابع این کتابخونه هستش (غیر از تابع نمایش عکس) که میتونید با نگاه کردن بهش همه چیز رو یاد بگیرید.

فیلم عملکرد کدهای پروژه بالا رو در زیر میبینید، شرمنده اگه کیفیت پایین هستش، موبایلمون سادس و اینو هم با وبکم لبتاب گرفتم، اگه کسی موبایل داره از پروژه فیلم بگیره و بفرسته ممنون میشم

1.7MB پروژه و آموزش نمایش عکس در lcd 2.4 inch با آردوینو - 1
0%
00:00  /  01:10

 

2) پروژه نمایش تصویر در lcd tft آردوینو

تو این پروژه یه سری من عکس هم نشون میدم، فایل این عکس ها رو براتون در زیر قرار میدم و باس دانلودش کنید ودر رم بریزید و رم رو هم بزارید داخل رم ریدر و …(کلا آبو بریزید جایی که میسوزه، این دیگه معلومه و نیاز به گفتن نداره که laugh )
توجه : اگه میخواین از رم استفاده کنید و عکس نشون بدید باید توابع read32 و read16 و ShowBMP24BIT رو در پروژتون قرار بدید و برای نمایش عکس از تابع ShowBMP24BIT استفاده کنید.

فیلم پروژه بالا رو هم در زیر میبینید(بازم شرمنده بابت کیفیت پایین اگه کسی میتونه فیلم بگیره و بفرسته blush )

3.3MB پروژه و آموزش نمایش عکس در lcd 2.4 inch با آردوینو - 2
0%
00:00  /  02:12

 

3)  پروژه نقاشی با آردوینو

تو این پروژه از کتابخونه صفحه تاچ هم استفاده کردیم، که در بالا این کتابخونه صفحه تاچ رو توضیح نداده بودم، بعد از این پروژه توضیحش میدم و انشاالله اگه حسش بود برا اونم یه چند تا پروژه میزارم تو سایت.

اینم از فیلم پروژه(بازم با وب کم فیلم گرفتم focus )

1.5MB پروژه و آموزش نمایش عکس در lcd 2.4 inch با آردوینو - 3
0%
00:00  /  01:04

 

دانلود چیز میزای پروژه آردوینو این مطلب !

دانلود پروژه ها و عکس ها و کتابخونه های مورد نیاز این مطلب

توجه : این آفتاب رایانه متاسفانه دو نوع نمایشگر رو با یک نام داره میفروشه، البته در ظاهر شبیه هم هستن ولی فرق هایی دارن، اگه پروژه نقاشی براتون کار نکرد از پروژه زیر استفاده کنید : دانلود

چیزایی که من نگفتم 
به علت این که من وقت ندارم!!! بیش از این نمیتونم توضیح بدم، بقیش بمونه برای بعد

  1. توضیح توابع صفحه تاچ و چند پروژه ازش
  2. نحوه ساخت و تغییر فوت

مطالب مرتبط  heart 
How to display images on 2.4inch TFT and make it a digital photoframe

آموزش و پروژه نمایشگر های دیگه با آردوینو :
آموزش نمایشگر گرافیکی ks0108 با arduino جلسه1
آموزش نمایشگر گرافیکی ks0108 با arduino جلسه2
آموزش جامع کار با lcd کاراکتری در ARDUINO

پروژه و آموزش راه اندازی lcd nokia 5110 با arduino

خب امیدوارم این مطلب براتون مفید بوده باشه، این مطلب رو بنا به درخواست آقایان احسان تابش و علی قهرمانی نوشتم، لطفا پس از مطالعه مطلب هزینه مطلب رو هم بپردازید(هزینه مطلب : 10 تا صلوات برای تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و دعا برای دعا برای پیروزی بچه های مقاومت و نابودی داعش و رژیم صهیونیستی و آل سغوط)
بیش از این مزاحتمتون نمیشم، تا مطلب بعدی اگه زنده بودیم یا علی.

تعداد مطالب : 367 تا
جنگ ما فتح قدس را به همراه خواهد داشت. [ امام خمینی (ره) ]
بقیه جلسات :
این مطلب هیچ طبقه بندی یی ندارد!
ارسال دیدگاه
262
نظرات این مطلب بسته شده است.
  1. مرتضی

    مهمان

    مرتضی

    سلام
    خسته نباشی مومن
    بسیار عالی بود لذت بردم.
    موفق و پیروز باشید .
    انشالله

  2. محمد گوهری

    مهمان

    محمد گوهری

    سلام خسته نباشی مهندس عالی.یه سوال.چطوری میشه زمان تعویض عکسهارو به دلخواه کم و زیاد کرد.لنگم.ممنون یا علی

  3. عباس

    مهمان

    عباس

    سلام
    یک وال دیگر
    فرق بین مدل درایور دار با بدون درایور چی هست ؟

  4. عباس

    مهمان

    عباس

    سلام
    عالی بود
    در مورد راه اندازی تاچ 2.2 اینچی مطلب ندارید

  5. بهمن

    مهمان

    بهمن

    سلام دوباره به آقا مهدی عزیز فکر کنم مشکل رو حل کردم تو این شیلد پنچ پینRST,CS,RS,WR, RD هست که برای ارتباط SPIباید
    باشه حالا چه در سی چه در بسکام آیا درست میگم . راهنماییم کن لطفا . یه خورده کمک کن آقا مهدی

    مشاهده پاسخ ها (3)
    • مهدی دمیرچیلو

      نویسنده این مطلب

      مهدی دمیرچیلو

      یا باید کتابخونه ای به زبون بسکام براش پیدا کنی یا دیتاشیتشو پیدا کنی و بخونی و یه کتابخونه براش بنویسی / یا این که بری سمت سی و از کتابخونه های موجود به زبان سی استفاده کنی.

      • بهمن

        مهمان

        بهمن

        ممنون . من سی رو تازه شروع کردم . این شیلد هم که دیتا شیت نداره گشتم قبلا . ترتیب پین ها با ماژول ال سی دی اصلا مشخص نیست. نمیخوام خرج اضافی کنم برم همین ال سی دی رو با ارتباط SPI بگیرم اونم با این گرونیه سرسام آور به هر حال ممنونم ازت که وقت میذاری ,و جواب میدی سپاس

        • مهدی دمیرچیلو

          نویسنده این مطلب

          مهدی دمیرچیلو

          خب اگه سی بلد باشی میتونی کتابخونه های موجود ( که جواب داده برات ) رو از سی به بیسیک تبدیل کنی.

  6. بهمن

    مهمان

    بهمن

    سلام آقا مهدی امیدوارم بتونی کمکم کنی من بسکام کار میکنم میخوام ایم ماژول رو تو بسکام را بدازم به هر دری زدم هیچچی پیدا نکردم آخر سر گفتم از شما بپرسم شاید راهی باشه ممنون میشم کمکم کنی

    مشاهده پاسخ ها (5)
    • مهدی دمیرچیلو

      نویسنده این مطلب

      مهدی دمیرچیلو

      سلام//بسکامو بزار کنار اگه میخوای تو این زمینه فعالیت داشته باشی ( برو سمت سی – چیز خاصی نداره سادس )

      • بهمن

        مهمان

        بهمن

        سلام ممنونم آقا مهدی همین قصد و دارم ولی الان باید اینو تو بسکام را بندازم ممنون میشم اگه راهی جلو پام بذاری

        • محمد

          مهمان

          محمد

          بهترین سایتی که تو عمرم دیدم عالیه اکثر چیزا رو از سایت شما یاد گرفتم

    • محسن

      مهمان

      محسن

      منم درگیر بسکام هستم هیچ آموزشی نداره فقط تا اینجای کار شما باید با دستور waitkey() ورودی رو از rx بگیری فعلا مشکلی که هست اینه که به محض اتصال اعداد متفاوت دریافت میشه

      • bahman

        مهمان

        bahman

        سلام نمیدونم به این جا سر میزنی یا نه به هر حال جوابش استفاده از کامپایلر micro basic هست . بسکام رو ول کن هم visual TFT داره که به راحتی می تونی ال سی دی رو پیکر بندی کنی و منوهای خفن تاچ بسازی یا مستقل visual TFT رو داونلود کن ولی باز هم باید micro basic رو داشته باشی تا کامپایل کنه موفق باشی امیدوارم پست رو ببینی

  7. حمید

    مهمان

    حمید

    متاسفانه کد نمایش عکس های با فرمت بیت مپ روی ال سی دی 3.5 اینچی MCUFRIEND کار نمیکنه (آردوینو مگا 2560) – صفحه سفید میشه کلا – و فقط از نمونه کتابخونه ش کار میکنه، مثال showBMP_not_UNO کار میکنه

  8. مرتضی میرزایی

    مهمان

    مرتضی میرزایی

    خواستم بگم ده تا صلوات رو فرستادم. خدا خیرت بده

  9. مجتبی

    مهمان

    مجتبی

    سلام . عالی بود لطفا * توضیح توابع صفحه تاچ و چند پروژه ازش* رو هم بزارید . مثلا چطوری با کلیک رو منوی خاصی ؛ رله مورد نظر فعال بشود

  10. علی

    مهمان

    علی

    سلام خیلی عالی بود

  11. اسماعیل رنجبر

    مهمان

    اسماعیل رنجبر

    سلام خسته نباشین مهندس
    میخواستم بدونم این ال سی دی رنگی در بازار جهت اندازه با هم فرق دارند.
    TFT2/4 coloor

  12. آرش

    مهمان

    آرش

    سلام
    من برای راه اندازی کدها مشکل دارم. خود نمایشگر درست کار میکنه اما موقع ارسال بقیه کدهای نمونه به آردوینو مگا یا کدهایی که خودم نوشته ام، کدها کامپایل نمیشه. همه کتابخونه ها رو هم نصب کردم اما حل نشد. میشه کمکم کنید؟

  13. حسن

    مهمان

    حسن

    سلام مهندس جان
    سایتتون واقعا عالیه، خیلی خیلی
    من یه مشکلی دارم ، یه تاچ لمسی خازنی گرفتم ، نمی دونم چه طور راه اندازیش کنم با رزبری،میشه کمک کنید
    این صفحه تاچه :
    https://eshop.eca.ir/نمایشگرهای-tft/9803-تاچ-خازنی-9-اینچ-6-پین-مدل-gt911.html

    مشاهده پاسخ ها (1)
    • مهدی دمیرچیلو

      نویسنده این مطلب

      مهدی دمیرچیلو

      تو همین لینکی که گزاشتی، کتابخونشو هم گزاشته.

  14. محسن

    مهمان

    محسن

    سلام
    ممنون بابت اموزش خوبتون
    یه سوال اگه از این شیلد روی برد اردینو uno استفاده کنیم کل پین های ورودی/خروجی برد اردینو درگیر میشه؟
    یعنی پین ازاد برای کارهای دیگه نداره؟

    مشاهده پاسخ ها (4)
    • مهدی دمیرچیلو

      نویسنده این مطلب

      مهدی دمیرچیلو

      سلام – برد نمایشگر فوق رو UNO سوار میشه همونطور که در عکس اول مطلب میبینید – فلذا دیگه نمیتونید از پایه های دیگه استفاده کنید.
      اما برا این که بدونید دقیقا چه پایه هایی مورد استفاده قرار گرفته و کدوم پایه ها بدون استفاده هستش باید به کد پروزه و کتابخونه نمایشگر فوق برید و کدها رو بررسی کنید.

      • محسن

        مهمان

        محسن

        ممنون
        ( فلذا ) رو خوب اومدی

      • اسماعیل رنجبر

        مهمان

        اسماعیل رنجبر

        ممنونم خسته نباشین پروژه فوق را با ال سی دی و برد اردینو انو امتحان کردم جواب نمیده
        فکر می کنید چی اشکالی داره ؟ ایا ال سی دی فرق داره ؟ خواهشا راهنمایی فرمایید ممنونم

        • مهدی دمیرچیلو

          نویسنده این مطلب

          مهدی دمیرچیلو

          سلام – شرمنده که یکم دیر جواب میدم – یکم کم حوصله شودم حقیقتا.
          والا این نمایشگرا مدلای مختلفی با نام و شکل یکسان تولید شده! ولی خب درکل یه کرواسن همشون – اگه از اتصالات و سلامت نمایشگر ( که تاحالا نمایشگر خراب ندیدم! ) مطمئنی، باید کدهای پروژه رو ور بری / این که بگم کجای کدها، نمیدونم، باید خودت بررسی کنی.

  15. متین

    مهمان

    متین

    سلام و عرض خسته نباشید
    من تو این lcd دستور ساده print رو که می نویسم برعکس نمایش میده ممنون میشم مشکلم رو حل کنید.

  16. امیررضا

    مهمان

    امیررضا

    سلام. میشه بدون برنامه نویسی عکس نمایش داد. با اردوینو uno r3.
    ممنون.

    مشاهده پاسخ ها (1)
    • مهدی دمیرچیلو

      نویسنده این مطلب

      مهدی دمیرچیلو

      سلام-یعنی چی؟ میکرو همش کدنویسی هستش.

  17. ثریا

    مهمان

    ثریا

    سلام ببخشید در codevision من هم تاچ اسکرین دارم هم glcd ام در codewizard هستن دوتاشون نمی دونم چجوری از تاچ اسکرین استفاده کنم؟

    مشاهده پاسخ ها (1)
    • مهدی دمیرچیلو

      نویسنده این مطلب

      مهدی دمیرچیلو

      سلام – با کدویزارد کار نکردم – برا بحث این پرژه – اطلاعی ندارم – شما باید بررسی کنید که اونی که تو کدویژن هستش کتابخونش برا همین نمایشگر با همین هسته ( آیسی مرکزی ) هستش –

  18. صادق

    مهمان

    صادق

    سلام خسته نباشید
    میشه برنامه lcd رو با بسکام بزارید ؟؟؟؟؟
    خیلی ممنون میشم

    مشاهده پاسخ ها (1)
    • مهدی دمیرچیلو

      نویسنده این مطلب

      مهدی دمیرچیلو

      سلام-بسکام کار نیستم.

  19. علی

    مهمان

    علی

    سلام خسته نباشید
    میخواستم ببینم میشه ویدیو داخل رم ریخت و نمایش داد
    اگه میشه کدش رو توضیح بدید
    ممنون

  20. حمید

    مهمان

    حمید

    سلام ممنونم از مطلب عالیتون فقط یه سوال داشتم که فکر نکم خیلی ام پیچیده باشه اونم اینکه
    اگه بخواهیم مختصات مکان لمس شده رو روی lcd نمایش بدیم باید چه کدی رو بنویسیم
    در ضمن این پروزه ها با هسته 9341 هم راه اندازی میشه یا خیر help

  21. setayesh

    مهمان

    setayesh

    سلام
    امکان تغییر فونت وجود داره؟
    کد تغییر فونت چیه؟

    مشاهده پاسخ ها (1)
    • مهدی دمیرچیلو

      نویسنده این مطلب

      مهدی دمیرچیلو

      سلام-کتابخونشو بررسی کن – نمیدونم والا

  22. Soheil

    مهمان

    Soheil

    سلام
    دوستان اگر کسی راه اندازی tft lcd 2.8 رو بلده ممنون میشم راهنمایی کنه

  23. Soheil

    مهمان

    Soheil

    سلام ممنون از توضیحات خوبتان
    یه سوال داشتم…
    راهی هست که عکس ها رو بدون استفاده از رم در برنامه بخونیم؟ (مثل فراخوانی تابع در avr)

    مشاهده پاسخ ها (1)
    • مهدی دمیرچیلو

      نویسنده این مطلب

      مهدی دمیرچیلو

      سلام
      یعنی عکسا تو حافظه میکرو باشه؟ بستگی به اندازه عکس داره که چند در چنده – چون حجم کدش زیاد میشه و تو میکرو جا نمیشه – که خب باید بررسی کنی.

  24. lord

    مهمان

    lord

    سلام
    آقا کارت عالی بود خیلی ممنون

  25. محمد

    مهمان

    محمد

    سلام . من یه ال سی دی شبیه این دارم که با رجیستر ili9481 و ili9341 کار میکنه .
    مشکل بزرگ من اینه که کتابخونه خوبی نتونستم براش پیدا کنم ظاهرا . و رنگ هام نگاتیو هست . حتی عکسیم که از روی اس دی لود میشه به این صورت هست و رنگ هاش وارانست .
    ممنون میشم کمک کنید .

  26. محمدی

    مهمان

    محمدی

    سلام
    ممنون از سایت خیلی خوبتون. خدا خیرتون بده.
    یه سوال داشتم-با همین کتابخونه هایی که گذاشتید، پروژه اول راه اندازی شد اما پروژه دوم(نمایش عکس) جواب نداده sad

  27. Man

    مهمان

    Man

    تشکر

  28. Man

    مهمان

    Man

    تشکر و اما:
    میتونید آموزشی بذارید برای تغییر فونت؟ فونت پیش فرض حالت کاراکتری داره و زمخت هست.

    مشاهده پاسخ ها (1)
    • مهدی دمرچیلو

      نویسنده این مطلب

      مهدی دمرچیلو

      سلام-نه متاسفانه.

  29. Man

    مهمان

    Man

    سلام وقت بخیر تصویر آیینه ای دارم و متن ها رو برعکس مینویسه. میشه بگید با چه دستوری میتونم درستش کنم

    مشاهده پاسخ ها (1)
    • مهدی دمرچیلو

      نویسنده این مطلب

      مهدی دمرچیلو

      سلام-دلیلشو نمیدونم-باید برید تو کتابخونه و بررسی کنید خودتون.

  30. ابی

    مهمان

    ابی