به نام خدا : سلام خدمت دوستان گل گلاب، والا چند تا مطلب میخواستم بزارم تو سایت، تقریبا هم آماده هستن، ولی چون میخاوم کامل کامل و جامع باشن فعلا دارم روشون کار میکنم به همین خاطر هستش که این چند وقته تو سایت مطلب نزاشتم.
آموزش کار با IC 555 و چند پروژه با ۵۵۵
A) نرم افزارهای اندرویدی IC 555
در زیر ی چند تا نرم افزار اندرویدی مرتبط با IC 555 معرفی میکنم که میتونید دانلود کنید و استفاده کنید.(هر چند اینا خاله بازی هستن به شخصه به اینا اعتقادی ندارم، ولی بعضی از نرم افزار ها که کار محاسبات رو انجام میدن یکمی کاربری هستن ) ، برای دیدن نرم افزار و دانلودش روی عکس های نرم افزار ها کلیک کنید.
۱) مرجع کامل آی سی ۵۵۵
توضیحات این نرم افزار
یکی از آی سی ها پرکاربرد آی سی ۵۵۵ می باشد. تقریبا همه مهندسین برق آن را می شناسند و در طراحیهای خود از آن استفاده می کنند. از این آی سی می توان برای طراحی تایمر، فرستنده، آمپلیفایر، آژیر پلیس، رقص نور، راه انداز استپ موتور، تولید کلاک و حتی درمان و تجهیزات پزشکی استفاده کرد. این برنامه به شما کمک می کند ساختمان داخلی آی سی و انواع مداراتی که با آن می شود طراحی کرد را یاد بگیرید. کسانی که تازه کار هستند و الکترونیک را شروع کرده اند می توانند مدارات ارائه شده بسازند و یاد بگیرند و به تجربیات خود اضافه کنند. برای مهندسین هم یک مرجع همراه بشمار می رود. همچنین دانشجویان برق و کامپیوتر و رشته های فنی که درس آزمایشگاه الکترونیک و تکنیک پالس دارند این برنامه کمک بسیاری خواهد کرد.من خودم از این آی سی زیاد استفاده کرده ام و میکنم و آن را یک آی سی پایه و اساسی می دانم گرچه تمام کارهایی را که این آی سی انجام می دهد می توان با آی سی های دیگر و یا میکروکنترلر انجام داد ولی سادگی و ارزان بودن این آی سی جذابیت خاص خودش را دارد و هنوز هم با گذشت سالهای زیاد از اولین تولید آن محبوب تمام مهندسین برق می باشد.
در این برنامه کتابخانه ای کامل از انواع مدارات قابل ساخت با این آی سی و همچنین مدهای کاری و خطاهای این آی سی را همواره در گوشی موبایل خود خواهید داشت.
ساختن مدارات کاربردی و جالب آن هم به راحتی و در زمان کمتر از ۱۰ دقیقه بسیار لذت بخش است شما که تازه کار هستید با ساختن هر کدام از مدارات عملی ارائه شده از کار خود لذت ببرید و به تجربیات خود بیافزایند.
توضیح عملکرد تمام مدارات در زیر آنها آمده است. اگر گوشی شما لمسی باشد به راحتی می توانید شماتیک مدارات را کوچک و بزرگ کنید. همچنین برای مشاهده بقیه نوشته ها آنها را با دست بکشید.
قبل از شروع به ساخت مدارات قسمت خطاهای آی سی ۵۵۵ را مطالعه کنید. همچنین قبل از شروع کار برای اینکه یک دید کلی از این آی سی داشته باشید قسمت توضیحات مربوطه را مطالعه کنید.
و از همه جالبتر اینکه من در قسمت مدارات پایه و مد استابل و مد مونواستابل محاسبات لازم برای فرکانس خروجی و یا زمان تایمر را در برنامه گنجانده ام تا بتوانید با داشتن مقادیر معلوم مقدار مجهول را بدست آورید.
روش کار به این شکل است:
با دوبار کلیک کردن روی هر قسمت مقدار پاک می شود سپس می توانید مقدار جدید وارد کنید.
با کلیک روی واحدها می توانید واحد نمایش مقدار را تغییر دهید.
برنامه طوری طراحی شده که باید یکی از خانه ها خالی بماند تا مقدار محاسبه شده بر اساس دیگر مقادیر در آن قرار گیرد.
اگر مقادیر داده شده باعث شود مقدار درستی برای متغییر مجهول بدست نیاید پیغام مربوطه ظاهر خواهد شد.
اگر بیش از یک خانه خالی باشد با زدن دکمه محاسبه پیغام داده خواهد شد.
۲) مدارهای ایسی ۵۵۵
توضیحات این نرم افزار
این برنامه برای دسترسی سریع و اموزش ۱۷۳ مدار الکترونیکی با ایسی معروف ۵۵۵ با حداکثر کیفیت و امکانات درست شده است که برای دانشجویان رشته های برق و الکترونیک و علاقه مندان به ساخت و اموزش الکترونیک و مدارهای الکترونیکی گزینه ای بسیار مناسب است . مدارات به پنج فصل زیر طبقه بندی شده است :
مدارهای نوری
مدارهای اسیلاتور
مدارهای سنسور
مدارهای کنترل
مدارهای متنوع
قابلیتهای برنامه:
این برنامه هم مثل دیگر برنامه های ما فصل بندی شده است و گرافیک بسیار زیبایی دارد و دارای امکاناتی چون تغییر نوع و رنگ و اندازه فونت و همچنین تغییر رنگ پس زمینه متون می باشد همچنین قابلیت اشتراک گذاری متون و یادداشت روی صفحات را دارا می باشد که می توانید مطالبی را به صفحات اظافه کنید همچنین دارای یک فهرست پویا می باشد که می توانید تجربیات خود را در ان بنویسید و تعداد صفحات را هم اظافه کنید
همچنین در این برنامه هم همه نقشه ها و تصاویر دارای قابلیت بزرگنمایی دو انگشته می باشند.
تصاویر مدارات روی اسکریین شاتاهای بالا ممکن است واضح نباشند اما به شما قول می دهم که با فشردن دکمه بزرگنمایی تصویر، تصاویر و نقشه های برنامه را در بهترین کیفیت خواهید دید که در گوشیهای مینی هم به راحتی قابل مشاهده هستند.
در این برنامه هم به راحتی میتوانید مدار موردنظرتان را پیدا کنید و به راحتی ان را بزرگ کرده و مشاهده نمایید و یادداشتی را به ان اظافه کنید و توضیحاتی برای هر مدار داده شده است و قطعات ان یا روی مدار موجود است یا در قسمت توضیحات موجود است .
چون در این برنامه از منابع خارجی استفاده شده است توضیح همه این مدارات به انگلیسی خیلی ساده و روان می باشد که بنده به دلیل حفظ محتوای منابع از دستکاری و یا حذف ان خودداری کردم و اما نام مدار را به دقت ترجمه کرده ام.
در برنامه قبلی بنده به نام مدارهای ترانزیستوری هم مدارهایی از ایسی ۵۵۵ ارائه شده است که با این برنامه فرق دارند و ساده تر هستند و میتواند در صورت تهیه به مکمل این برنامه تبدیل شود که به کاربران توصیه میکنم.
این برنامه مبتدی نیست و تا حدودی حرفه ای است و برای دانشجویان و اساتید دانشگاهها و کسانی که الکترونیک را می دانند ساخته شده است و کسانی که الکترونیک بلد نیستند توصیه می کنم که برنامه های مبتدی بنده به نام اموزش الکترونیک و
مدارهای ترانزیستوری را که در این مارکت عرضه کردم در ابتدا تهیه کنند.
اکثر قسمتهای برنامه دینامیک بوده و نزدیک ۱۷۳ تصویر دارد
۳) Timer IC 555 Calculator
توضیحات این نرم افزار
IC 555 is a basic timer IC for hobbyist or electronic engineers. This app is used to calculate monostable and astable circuit
Features:
۱٫ Calculate monostable circuit
۲٫ Calculate frequency of astable circuit
۳٫ Calculate component values of monstable and astable circuit. Save component values in CSV file (Excel file)
Note :
۱٫ For those who need support please email to the designated email.
Do NOT use either the feedback area to write questions, it is not appropriate and that is not guaranteed that can read them.
توجه : از این نرم افزار به بعد، نرم فزار هایی هستن که من تو Google Play پیداشون کردم و متاسفانه تو اپ های ایرانی نبودن لذا آخرین نسخه این نرم افزار ها رو (به تاریخ امروز) من دانلود کردم و در زیر گزاشتم تا دوستانی که مشکل دارن و…، البته نحوه دانلود از Google Play رو میتونید تو گوگل بسرچید تا کلی آموزش براتون بیاد(که چون ربطی به این مطلب نداره لذا کاری بهش نداریم، البته چیز خاصی هم نداره، بگذریم)
The app tries to be a reference of LM555 for students, teachers and hobbyists of electronic.
You can calculate time for monostable mode, frequency and duty cycle for astable mode. The advantage of this app is you can decide if you start with capacitor, resistor or frequency. You can learn about block diagram, functions, operations mode and a wiring option on protoboard.
Also, the tool has a amazing feature to plot the behavior between a range selected.
Additional that is possible to share or save your calculations in your device.
This is a tool to help electronics hobbyists easily select component values for the ubiquitous 555 Timer chip.
You simply enter the frequency (or alternatively the delay period) that you want your 555 timer chip to run at - and an initial timing capacitor value - then the 555 Timer Tool calculates a list of the best combinations of other components that meet your requirements.
As a convenience, you can also use touch gestures to snap component values up or down to the next preferred value. To do that just stroke the values displayed on the circuit diagram. Stroke upward to adjust upwards, or stroke down to adjust downwards.
The preferred value range that values are snapped to is selected by choosing "Preferences" from the options menu.
For example, suppose you wanted a 555 timer to oscillate at 440 Hz (the A above middle C on the piano keyboard) then just:
This simple tool allows you to calculate the values for R1, R2 and C1 for a desired Frequency, it also calculates the Duty Cycle.
Don't bother or stress trying to figure out what values to use in your home projects, simply launch this app and the calculations are done for you automatically. You can either enter the Values for R1, R2 and C1 and calculate the output frequency, or simply enter the desired Frequency and your Capacitor value and the app will calculate R1 and R2 as simple as that.
Calculations are done either for astable mode or Monostable mode.
Please leave your comments and feedback, suggestions are always welcome, we will add new features as we progress.
ElectroCalc is a fast calculator for electro-electronic projects.
The PRO version of ElectroCalc doesn't have any ads, contributes to the developer and it has more functions than free version.
Free version available calculations:
- Timer 555 - Monostable
- Timer 555 - Astable
- Ohm's Law
- Resistor - Color Code
- Zener Diode - Voltage Source
- LM317 - Voltage Source
- LM317 - Current Source
- Equivalent Resistance
- Voltage Divider
- Capacitive Reactance - XC
B) چند پروژه با آی سی ۵۵۵
۱) تولید پالس ۵۰ هرتز با IC 555
در زیر عکس هایی از شماتیک در پروتئوس، در عمل و در نرم افزار(که در پایین توضیح دادمشون – که فرکانس و D.C موج رو تعیین میکنیم و مقدار خازن و مقاومت ها رو اون نرم افزاره میگه)، عکس از اسیلوسکوپ هم هر کاری کردم نتونستم بگیرم، دلیلش هم بماند، خودتون ببینید میتونید از اسکپ عکس بگیرید درست حسابی یا نه…اگه تونستید بیاید بهتون جایزه بدم(البته در فایلی که در ته مطلب/ته همین قسمت B گزاشتم و کل پروژه ها توش هستش و این عکس از اسکپ که من گرفتم اونم هستش). ، البته پروژه رو که من در عمل بستم یکم این فرکانسه دقیقا ۵۰ هرتز نبود که دلیل و دلایلش معلومه.
۲) پروژه فلشر با آی سی ۵۵۵
این فایل پروژه ها رو من ته مطلب/ته همین قسمت برا دانلود گزاشتم، اینجا عکس هاشو فقط میزارم.
تو این پروژه ۴ تا LED داریم که ۱ ثانیه ۱ بار خامو روشن میشن…..فقط همین
4.3MBپروژه فلاشر با آی سی 555 + فایل پروژه و آموزش IC 555
0%
00:00 / 00:26
۳) پروژه فلشر با IC 555 و ۴۰۱۷ IC
تو این پروژه LED ها به ترتیب روشن و خاموش میشن…..الله اکبر….عجب چیز خفنی
۴) پروژه سرو موتور با ۵۵۵
خو تو این پروژه همون طور که از اسمش معلومه میایم و به کمک IC 555 یه سرو موتور رو کنترل میکنیم و با دستکرایر اون مقاومت متغییر موتور میچرخه ، مثلا میتونید یه مقاومت نوری(مقاومتی که مقدارش با تغییر نور محیط تغییر میکنه و فک کنم بهش میگن LDR….دقیقا خاطرم نیست فک کنم همین باشه) قرار بدید تا با تغییر نور محیط موتور بچرخه ، یا هر کاربردی که فک میکنید، مقاومت متغییر با دما و…
۵) تولید ولتاژ منفی با iC 555
کاربرد جالب دیگه IC 555 تولید ولتاژ منفی هستش که میتونه تو بعضی جاها به کارتون بیاد، حالا کجا میتونه بکارتون بیاد رو خدا میدونه فقط ….. البته تو فکرشم که تو آینده انواع روش تولید ولتاژ – رو بگم تو یه مطلب جدا و تا حالا ۳ روش پیدا کردم و تست کردم و پروژه باهاش بستم…..حالا وقتی کاراش تموم شد مطلبش رو میزارم تو سایت.
۱)اینم یه نرم افزار خوب که میتونید توسطش مقدار D.C (دیوتی سایکل) موج و بعد فرکانس رو تعیین کرد. توجه : در فایل زیر یه نرم افزار دیگه هم هستش که شبیه همین نرمافزار هستش فقط یکم گرافیکی تر و امکانات کمتر، فک کنم نسخه جدید همین نرم افزار باشه. در کل این بهتره.
۲) اینم یه نرم افزار همه کاره و قوی ترین نرم افزاری که من برا ic 555 دیدم، خیلی امکاناتش زیاد هستش. از دستش ندید. :-D، اسم این نرم افزار ۵۵۵ Timer PRO2 هستش.(این ۵۵۵ هه سمت چپ Timer PRO2 هستش هرکاری کردم نیومدش سمت چپ )
تو سایت آپارات یه سری فیلم پروژه مرتبط با IC 555 هستش که میتویند روی لینک زیر کلیک کنید : IC 555
E) اندازه گیری فرکانس با اسیلوسکوپ
تو آزمایشگاه وقتی بخواین مدار رو ببندین، مثلا یه مداری میزاید که کارش تولید پالس با فرکانس و D.C مورد نظر هستش حالا اگه بخواین این فرکانس تولیدی رو مقدارش رو اندازه بگیرید باس از اسیلوسکوپ استفاده کنید، که برا این کار میتونید فایل های زیر رو دانلود کنید و بخونید، در کل چیز خاصی نداره، تعداد مربع های افقی رو میخونی و در مقدار T.D ضرب میکنی….فک کنم درست دارم میگم، حالا فایل های زیر رو بخونید فعلا؛ به حرف های شک دار من اعتمادی نیست
خب این مطلب هم تموم شد، تو جلسه بعدش سعی میکنم برم سراغ جزئیات بیشتر، تو این مطلب تقریبا چیزی نگفتم،
در مورد مدار داخلی IC 555 چیزی نگفتم
فرمول محاسبات مدارات فوق رو نگفتم
این که چطور با افزون مقاومت و خازن و … مدار این عملکرد رو پیدا میکنه و…
تو مطلب بعدی اگه عمری بود، اگه حسش بود اگه یادم بود و … انشاالله جلسه دومش رو میزارم.
خب امیدوارم این مطلب کوچولو بدردتون بخوره و مفید باشه براتون هر چند که چیزی خاصی توش نگفتم.
فعلا یا علی.
جنگ ما فتح قدس را به همراه خواهد داشت.
[ امام خمینی (ره) ]
بقیه جلسات :
این مطلب هیچ طبقه بندی یی ندارد!
ارسال دیدگاه
65
نظرات این مطلب بسته شده است.
مهمان
Cirus
سلام مهندس،چرا تو نرم افزار پروتئوس شماتیک کنترل سروو با ای سی ۵۵۵ ارور میده ،شما مطمعن هستید که این مدارها جواب میدن ،چون بنده میخام کامل بسازم این مدار رو ،قبلا از این مدارها از سایتها دانلود کردم و منتازم کردم ولی کار نداده متاسفانه
مهمان
نعمت اللهی
خیلی مفید و جالب بود مهندس ، خدا قوت
مهمان
سیدحسین محمودی
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما آقا مهدی گل ویک خسته نباشید واقعا جانانه خدمت مدیراین سایت که چنین افرادباتجربه ای مثل شمارااجازه میدن که عضوسایت بشید.واین همه مفیدباشید
مهمان
بابک
سلام آیا میشه به جای خازنهای DIP که از نوع الکترولیت یا عدسی و یا پولیستر با رنجهای پایین هستند، از خازنهای SMD استفاده کرد مثلا سرامیکی یا تانتال و حالا مدلهایی که شما بهتر میدونید.
مهمان
حامد
سلام
می خوام یه پیزو راه اندازی کنم برای تولید بخار اب سرد فرکانس کاری این پیزو موجود در بازار 1.7 مگاهرتز هست ولی خیلی دقیق نیست و باید کالیبره بشه (شاید یه پیزو رو 1.68 کار کنه یکی رو 1.78 و….)
حالا ایا با این قطعه میشه این کار رو انجام داد
MIV1557YM5
یعنی یه فرکانس مربعی داشته باشم تو خروجی که ما بین 1.6 تا 1.8 مگا هرتز که قابل تغییر باشه با یه پتانسیومتر
اگه قطعه ی میشناسید که بشه باهاش این کار رو کرد معرفی کنید؟
مهمان
مجید
سلام
نرم افزار آی سی ٥٥٥ رو دانلود کردم
هنگام نضب از حالت فشرده پسورد می خواهد
پسورد چیست
مهمان
مسعود
آقا مهدی، دمت گرم…. نه برای مطالب فنی، بلکه برای اعتقاداتت…هم خودت بدون و هم همه بدونن ما عاشقان انقلاب و ولایت اگه خیلی سروصدا نداریم معنیش این نیست که کم هستیم…اون زمان که وقتش برسه همه خواهند دید که چطور خاکریزهای استکبار یکی پس از دیگری بدست نیروهای انقلابی فتح میشه..نصر من الله و فتح قریب و بشر الصابرین.
مشاهده پاسخ ها(1)
مهمان
حسین شیخ
قطعا اینطور هست
نصر من الله و فتح قریب و بشر الصابرین
مهمان
seyyedsardar
سلام
آقا مداری هست ک با pwm و همین آیسی 555 باشه ک خودش مثلا هر یه ثانیه نور یه LED رو کم و زیاد کنه؟؟
مهمان
zeinab soleimanzadeh
سلام .من میخوام یه سلف سنج که بتواند ظرفیت سلف را به صورت خواندن با AVRباشد را بسازم.شما چه مداری را پیشنهاد میکنید؟ممنون میشم کمکم کنید
مهمان
اقا احسان
من میخوام یه فلشربسازم با سرعت تاگل در حد میلی ثانیه ، باید از همون میکرو استفاده کنم؟
مشاهده پاسخ ها(1)
نویسنده این مطلب
مهدی دمیرچیلو
فقط فهمیدم که میخواید فلشر بسازید! با میکرو هم میشه.
مهمان
حسین خ
سلام اقا این مدار تولید کننده منفی به درد نمی خوره اصلا ثابت نیست و به رگولاتور که میدیمش ضعیف میشه
مهمان
عرشیا
سلام و ممنون از سایت خوبتون!
من میخواستم با آی سی تایمر555 یک مدار التراسونیک ( مدار دور کننده ی حشرات ) درست کنم ولی با شکست مواجح شدم
لطفا اگر بردی درباره التراسونیک بلد هستی عکس و نقشه اش رو برام بفرست.(لطفا عکس بردی که بلدی روی بردبرد باشه)
مهمان
مهدی قاسمیان
سلام.
آقا چجوری من میتونم از یک ترایاک واسه ی کلید زنی یه موتور استفاده کنم منظورم اون قسمت کنترلیشه .میخوام با آردوینو کنترلش کنم اگه چیزی بود ممنون میشم توسایت یا ایمیل بنده ارسال کنید
مهمان
حسین فرخ
لطفا باز هم مداراتی دراین باره بگذارید
مهمان
حسین فرخ
بسیار آموزنده وخوب است
مهمان
علي
سلام
ممنون از فایلهای پروژه
دعا میکنم شما هم تاریخ بخوان به حقیقت دستیابی
مشاهده پاسخ ها(2)
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
سلام-ان شاء الله همه به حقیقت دست پیدا کنیم
مهمان
Pezhman
سلام ببخشید از این تایمر میشه به عنوان نوسان ساز تو ترانسفورمر استفاده کرد(چجوری امپرشو بالا ببریم)
مهمان
سعید
مهدی خیلی …. اصلا از صفحه تو خوشم نیومد …. نظام
مشاهده پاسخ ها(1)
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
چقدر بیتربیتی آقا سعید.
خب نظام و رهبرمو دوس دارم – چیزی هم که تو سایت گزاشتم ( عکس ) دروغ نی که – عین حقیقته.
حالا نمیدونم با کجاش مشکل داری.
حالا نمیدونم شاید از دولت گله داری میزنی به حساب نظام – وگرنه این مشکلات به دولت مربوطه تا به نظام خخخخخ
مهمان
hamed
سلام.رمز فایل ها چیه؟
مشاهده پاسخ ها(1)
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
سلام www.dmf313.ir
مهمان
یوسف
سلام خسته نباشید ببخشیداگه امکان داره مطلبی راجع به نحوه ارسال اسمس و تماس گیری با برد رزبری پای رو تو سایتتون قرار بدین همچنین اگه بتونین با نرم افزار noderedاین ارتباط رو برقرار کنین خیلی ممنون میشم
مهمان
محمد
سلام خیلی ممنون مطلب مفیدی بود
فقط یه سوال
من میخوام با یک پتانسیومتر فرکانس رو با حالت کار ۵۰% کم و زیاد کنم ولی مدارهایی که از نت پیدا کردم وقتی فرکانس عوض میشه حالت کارکرد duty هم عوض میشه ،،،، چطور مشکل رو حل کنم؟
مهمان
asdfghjkl;poiuytrewq
ممنون
مهمان
علیرضا آهنی
سلام.
مشکل رو پیدا کردم.
ترتیب پایه ها درست نبود
مهمان
یوسف
سلام دوست عزیز من در حال ساخت یه مبدل بوست هستم ک توش از تایمر NE555 استفاده میکنم تو شبیه سازیش در برنامه پروتوس با این خطا مواجه شدم لطفا راهنماییم کنید ک چکار کنم
real time simulation failed
مشاهده پاسخ ها(1)
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
سلام
پروتئوس کار نمیکنم زیاد – چیز قابل اتکایی نیست!
مهمان
حسین اسرافیلی
سلام مطالب سایتتون عالیه
یه راهمایی میخواستم &من تودانشگاه روی یه جعبه دنده اتوماتیک کار میکنم میخوام یه استپر موتور رو بسته به دور موتور ماشین راه بندازم ،تو ماشین هم واسه فهمیدن دور موتور یه سنسور داریم که سیگنال میده .اگه راهنماییم کنین خیلی خیلی ممنون میشم. کارم لنگه…
مشاهده پاسخ ها(1)
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
سلام
الان کجاشو مشکل داری؟
مهمان
علیرضا آهنی
سلام
اقا مااین فلشر رو مدارش رو بستیم
اما من ۱ عددLED استفاده کردم وبه جای مقاومت۷۴۰کیلو۷۵۰کیلو گذاشتم وبه جای ۴٫۷کیلو ۵٫۸کذاشتم اما کار نکرد
مشاهده پاسخ ها(7)
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
سلام – به کمک نرمافزار ته مطلب – این مقاومت های خودت رو بده – ببین وضعیت چی میشه.
مهمان
علیرضا آهنی
کدوم نرم افزار
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
ته مطلب یه نرم افزار برا pc هستش
مهمان
علیرضا آهنی
راستی هر دو خازن هم زاشتم
اتصالات راهم۳۰بار چک کردم مثل شما بود
خواهش می کنم کمک کنید
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
نمیدونم حقیقتا – بهتره تو سایت Eca مطرح کنی.
مهمان
مهرشاد
تولید پالس 50هرتز ولتاژ دی سی اعمال شده ب مداروننوشتی چهولتاژیمیخواد
نویسنده این مطلب
مهدی دمیرچیلو
5 باید باشه
مهمان
ابوالفضل
سلام آقا مهدی
مطالب سایت عالیه
من یه سوالی داشتم
یه جا دیدم که برای راه اندازی موتور براشلس از ۵۵۵ استفاده کرده بودن
ولی نقشه مدار رو ندادن
میشه نقشه اش رو برام لطف کنی ممنون میشم
راستی اون راه انداز سروو با براشلس چه تفاوتی داره؟
خیلی آقایی
مشاهده پاسخ ها(1)
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
سلام
مدارشو ندارم
سروو یه موتور که برا بازو ربات خوبه – براشلس یه موتوری هستش که برا ربات پرنده خوبه – براشلس جریان زیادی میخواد و درایور های زیادی هم براش در جریان های مختلف وجود داره
مهمان
رضا
با سلام و خسته نباشید بنده دنبال یک محافظ جریان هستم که بشه روی هر منبع تغذیه ببندیش و یک ولوم داشته باشه برای تنظیم جریان خروجی در ضمن اگه جریان مصرفی مصرف کننده بیش از جریان تعریف شده توسط ولوم باشه مدار کلا قطع کنه
هر چی گشتم چیز بدرد بخوری تو نت پیدا نکردم اگه شما همچین چیزی رو سراغ داری ممنون میشم کمکم کنی خدا خیرت بده
امروز ۱۳۹۵/۱۰/۱۶ بیزحمت سریع خبر بده به ایمیلم با تشکر
منم برات دعا میکنم که به ظهور حضرت حجت عج برسی و در رکابشون به شهادت
یا علی
مشاهده پاسخ ها(1)
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
سلام-آنالوگ ضعیفم
مهمان
ghader
سلام مهندس جان اجرتون با خدا احسان بهتر از این نمیشه.مهندس یه سوال داشتم من رشتم الکترونیک نیست اما خیلی خیلی بهش علاقه دار م و مورد نیازمه اما نمیدونم از کجا شروع کنم(خودمم 31 سالمه دیگه از شاگردی پیش استادکار گذشته)میشه راهنماییم بفرمائید.
مشاهده پاسخ ها(1)
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
سلام
میخوای چیکار کنی و چی یاد بگیری و چی بسازی؟ هدفت؟
مهمان
اهورا بهرامی
سلام فرکانس 5 هرتز میشه تولید کرد با این IC؟
مشاهده پاسخ ها(1)
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
سلام
آره فک کنم.
مهمان
Behnam Borna
آقا دمت گرم
مطالب سایت واقعا عالییییه
مهمان
محمد
من میخوام یه لول سنج با 555 درست کنم شما میتونی کمکم کنی؟
مشاهده پاسخ ها(1)
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
نمیدونم لول سنج چیه و کارش چیه
مهمان
محمد
سلام خدا خیرت بده انشا ا… آقا مهدی خیلی عالی بود
مهمان
رکسانا
مرسی واقعا سایتتون خوبه
مهمان
جلال
تشکر آقا مهدی استفاده کردم
مهمان
علی ولی
سلام میخوام یک شمارنده شصت تایی بسازم برا ساعت از چه ic میتونم استفاده کنم؟
مشاهده پاسخ ها(2)
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
سلام
از میکرو میتونی استفاده کنی – IC دیگه ای سراغ ندارم
مهمان
آقا احسان
از همون 555 میتونی اسفاده کنی ولی بهترین وسریع ترین راهش از نظر من برای اینکه کارت حرفه ای تر هم بشه استفاده از atmega هستش که میتونی به نظر من برای ساده تر شدن کارت هم از ATMEGA8 استفاده کنی تازه درصد خطایه کمتری هم داره
مهمان
علی
آقا دمت گرم
مهمان
ابراهیم
خدایی دمت گرم…سالاری
مهمان
علی
سلام اقا مهدی ارادتمند
آقا یه قولی به من داده بودی.منتظرم
قرار شد راه اندازی ال سی دی گرافیکی تو اردوینو را یادمون بدی.
دم شما ولرم
مشاهده پاسخ ها(1)
نویسنده این مطلب
مهدی دمرچیلو
سلام – والا آردوینو یکی خریدم مونده LCD اییش – تو خونه دارم ولی الان دانشگام – کار خاصی نداره تو نت کتابخونش رو پیدا کن و بعد…
مهمان
arash
با تشکر…از مطالب مفید شما
نویسنده سایت
وحيد ندائي
داداش مهدی دمت گرم
مهمان
mohammad
خلاصه اش میشه عالی بود
مشاهده پاسخ ها(1)
مهمان
علی کریمی
سلام خسته نباشید من یه سیم المنت ۵۰۰وات دارم ومیخوام باهش هیترهوای گرم درست کنم وسیم المنت خیلی بلنده ،اگرنصفش کنم تا توبرق بزنم میسوزه ،میخواستم یه راهنمایم کنید ،ممنون میشم
مهمان
سلام مهندس،چرا تو نرم افزار پروتئوس شماتیک کنترل سروو با ای سی ۵۵۵ ارور میده ،شما مطمعن هستید که این مدارها جواب میدن ،چون بنده میخام کامل بسازم این مدار رو ،قبلا از این مدارها از سایتها دانلود کردم و منتازم کردم ولی کار نداده متاسفانه
مهمان
خیلی مفید و جالب بود مهندس ، خدا قوت
مهمان
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما آقا مهدی گل ویک خسته نباشید واقعا جانانه خدمت مدیراین سایت که چنین افرادباتجربه ای مثل شمارااجازه میدن که عضوسایت بشید.واین همه مفیدباشید
مهمان
سلام آیا میشه به جای خازنهای DIP که از نوع الکترولیت یا عدسی و یا پولیستر با رنجهای پایین هستند، از خازنهای SMD استفاده کرد مثلا سرامیکی یا تانتال و حالا مدلهایی که شما بهتر میدونید.
مهمان
سلام
می خوام یه پیزو راه اندازی کنم برای تولید بخار اب سرد فرکانس کاری این پیزو موجود در بازار 1.7 مگاهرتز هست ولی خیلی دقیق نیست و باید کالیبره بشه (شاید یه پیزو رو 1.68 کار کنه یکی رو 1.78 و….)
حالا ایا با این قطعه میشه این کار رو انجام داد
MIV1557YM5
یعنی یه فرکانس مربعی داشته باشم تو خروجی که ما بین 1.6 تا 1.8 مگا هرتز که قابل تغییر باشه با یه پتانسیومتر
اگه قطعه ی میشناسید که بشه باهاش این کار رو کرد معرفی کنید؟
مهمان
سلام
نرم افزار آی سی ٥٥٥ رو دانلود کردم
هنگام نضب از حالت فشرده پسورد می خواهد
پسورد چیست
مهمان
آقا مهدی، دمت گرم…. نه برای مطالب فنی، بلکه برای اعتقاداتت…هم خودت بدون و هم همه بدونن ما عاشقان انقلاب و ولایت اگه خیلی سروصدا نداریم معنیش این نیست که کم هستیم…اون زمان که وقتش برسه همه خواهند دید که چطور خاکریزهای استکبار یکی پس از دیگری بدست نیروهای انقلابی فتح میشه..نصر من الله و فتح قریب و بشر الصابرین.
مهمان
قطعا اینطور هست
نصر من الله و فتح قریب و بشر الصابرین
مهمان
سلام
آقا مداری هست ک با pwm و همین آیسی 555 باشه ک خودش مثلا هر یه ثانیه نور یه LED رو کم و زیاد کنه؟؟
مهمان
سلام .من میخوام یه سلف سنج که بتواند ظرفیت سلف را به صورت خواندن با AVRباشد را بسازم.شما چه مداری را پیشنهاد میکنید؟ممنون میشم کمکم کنید
مهمان
من میخوام یه فلشربسازم با سرعت تاگل در حد میلی ثانیه ، باید از همون میکرو استفاده کنم؟
نویسنده این مطلب
فقط فهمیدم که میخواید فلشر بسازید! با میکرو هم میشه.
مهمان
سلام اقا این مدار تولید کننده منفی به درد نمی خوره اصلا ثابت نیست و به رگولاتور که میدیمش ضعیف میشه
مهمان
سلام و ممنون از سایت خوبتون!
من میخواستم با آی سی تایمر555 یک مدار التراسونیک ( مدار دور کننده ی حشرات ) درست کنم ولی با شکست مواجح شدم
لطفا اگر بردی درباره التراسونیک بلد هستی عکس و نقشه اش رو برام بفرست.(لطفا عکس بردی که بلدی روی بردبرد باشه)
مهمان
سلام.
آقا چجوری من میتونم از یک ترایاک واسه ی کلید زنی یه موتور استفاده کنم منظورم اون قسمت کنترلیشه .میخوام با آردوینو کنترلش کنم اگه چیزی بود ممنون میشم توسایت یا ایمیل بنده ارسال کنید
مهمان
لطفا باز هم مداراتی دراین باره بگذارید
مهمان
بسیار آموزنده وخوب است
مهمان
سلام
ممنون از فایلهای پروژه
دعا میکنم شما هم تاریخ بخوان به حقیقت دستیابی
نویسنده این مطلب
سلام-ان شاء الله همه به حقیقت دست پیدا کنیم
مهمان
سلام ببخشید از این تایمر میشه به عنوان نوسان ساز تو ترانسفورمر استفاده کرد(چجوری امپرشو بالا ببریم)
مهمان
مهدی خیلی …. اصلا از صفحه تو خوشم نیومد …. نظام
نویسنده این مطلب
چقدر بیتربیتی آقا سعید.
) دروغ نی که – عین حقیقته.
خب نظام و رهبرمو دوس دارم – چیزی هم که تو سایت گزاشتم ( عکس
حالا نمیدونم با کجاش مشکل داری.
حالا نمیدونم شاید از دولت گله داری میزنی به حساب نظام – وگرنه این مشکلات به دولت مربوطه تا به نظام خخخخخ
مهمان
سلام.رمز فایل ها چیه؟
نویسنده این مطلب
سلام
www.dmf313.ir
مهمان
سلام خسته نباشید ببخشیداگه امکان داره مطلبی راجع به نحوه ارسال اسمس و تماس گیری با برد رزبری پای رو تو سایتتون قرار بدین همچنین اگه بتونین با نرم افزار noderedاین ارتباط رو برقرار کنین خیلی ممنون میشم
مهمان
سلام خیلی ممنون مطلب مفیدی بود
فقط یه سوال
من میخوام با یک پتانسیومتر فرکانس رو با حالت کار ۵۰% کم و زیاد کنم ولی مدارهایی که از نت پیدا کردم وقتی فرکانس عوض میشه حالت کارکرد duty هم عوض میشه ،،،، چطور مشکل رو حل کنم؟
مهمان
ممنون

مهمان
سلام.
مشکل رو پیدا کردم.
ترتیب پایه ها درست نبود
مهمان
سلام دوست عزیز من در حال ساخت یه مبدل بوست هستم ک توش از تایمر NE555 استفاده میکنم تو شبیه سازیش در برنامه پروتوس با این خطا مواجه شدم لطفا راهنماییم کنید ک چکار کنم
real time simulation failed
نویسنده این مطلب
سلام
پروتئوس کار نمیکنم زیاد – چیز قابل اتکایی نیست!
مهمان
سلام مطالب سایتتون عالیه
یه راهمایی میخواستم &من تودانشگاه روی یه جعبه دنده اتوماتیک کار میکنم میخوام یه استپر موتور رو بسته به دور موتور ماشین راه بندازم ،تو ماشین هم واسه فهمیدن دور موتور یه سنسور داریم که سیگنال میده .اگه راهنماییم کنین خیلی خیلی ممنون میشم. کارم لنگه…
نویسنده این مطلب
سلام
الان کجاشو مشکل داری؟
مهمان
سلام
اقا مااین فلشر رو مدارش رو بستیم
اما من ۱ عددLED استفاده کردم وبه جای مقاومت۷۴۰کیلو۷۵۰کیلو گذاشتم وبه جای ۴٫۷کیلو ۵٫۸کذاشتم اما کار نکرد
نویسنده این مطلب
سلام – به کمک نرمافزار ته مطلب – این مقاومت های خودت رو بده – ببین وضعیت چی میشه.
مهمان
کدوم نرم افزار
نویسنده این مطلب
ته مطلب یه نرم افزار برا pc هستش
مهمان
راستی هر دو خازن هم زاشتم

اتصالات راهم۳۰بار چک کردم مثل شما بود
خواهش می کنم کمک کنید
نویسنده این مطلب
نمیدونم حقیقتا – بهتره تو سایت Eca مطرح کنی.
مهمان
تولید پالس 50هرتز ولتاژ دی سی اعمال شده ب مداروننوشتی چهولتاژیمیخواد
نویسنده این مطلب
5 باید باشه
مهمان
سلام آقا مهدی
مطالب سایت عالیه
من یه سوالی داشتم
یه جا دیدم که برای راه اندازی موتور براشلس از ۵۵۵ استفاده کرده بودن
ولی نقشه مدار رو ندادن
میشه نقشه اش رو برام لطف کنی ممنون میشم
راستی اون راه انداز سروو با براشلس چه تفاوتی داره؟
خیلی آقایی
نویسنده این مطلب
سلام
مدارشو ندارم
سروو یه موتور که برا بازو ربات خوبه – براشلس یه موتوری هستش که برا ربات پرنده خوبه – براشلس جریان زیادی میخواد و درایور های زیادی هم براش در جریان های مختلف وجود داره
مهمان
با سلام و خسته نباشید بنده دنبال یک محافظ جریان هستم که بشه روی هر منبع تغذیه ببندیش و یک ولوم داشته باشه برای تنظیم جریان خروجی در ضمن اگه جریان مصرفی مصرف کننده بیش از جریان تعریف شده توسط ولوم باشه مدار کلا قطع کنه
هر چی گشتم چیز بدرد بخوری تو نت پیدا نکردم اگه شما همچین چیزی رو سراغ داری ممنون میشم کمکم کنی خدا خیرت بده
امروز ۱۳۹۵/۱۰/۱۶ بیزحمت سریع خبر بده به ایمیلم با تشکر
منم برات دعا میکنم که به ظهور حضرت حجت عج برسی و در رکابشون به شهادت
یا علی
نویسنده این مطلب
سلام-آنالوگ ضعیفم
مهمان
سلام مهندس جان اجرتون با خدا احسان بهتر از این نمیشه.مهندس یه سوال داشتم من رشتم الکترونیک نیست اما خیلی خیلی بهش علاقه دار م و مورد نیازمه اما نمیدونم از کجا شروع کنم(خودمم 31 سالمه دیگه از شاگردی پیش استادکار گذشته)میشه راهنماییم بفرمائید.
نویسنده این مطلب
سلام
میخوای چیکار کنی و چی یاد بگیری و چی بسازی؟ هدفت؟
مهمان
سلام فرکانس 5 هرتز میشه تولید کرد با این IC؟
نویسنده این مطلب
سلام
آره فک کنم.
مهمان
آقا دمت گرم
مطالب سایت واقعا عالییییه
مهمان
من میخوام یه لول سنج با 555 درست کنم شما میتونی کمکم کنی؟
نویسنده این مطلب
نمیدونم لول سنج چیه و کارش چیه
مهمان
سلام خدا خیرت بده انشا ا… آقا مهدی خیلی عالی بود
مهمان
مرسی واقعا سایتتون خوبه
مهمان
تشکر آقا مهدی استفاده کردم
مهمان
سلام میخوام یک شمارنده شصت تایی بسازم برا ساعت از چه ic میتونم استفاده کنم؟
نویسنده این مطلب
سلام
از میکرو میتونی استفاده کنی – IC دیگه ای سراغ ندارم
مهمان
از همون 555 میتونی اسفاده کنی ولی بهترین وسریع ترین راهش از نظر من برای اینکه کارت حرفه ای تر هم بشه استفاده از atmega هستش که میتونی به نظر من برای ساده تر شدن کارت هم از ATMEGA8 استفاده کنی تازه درصد خطایه کمتری هم داره
مهمان
آقا دمت گرم
مهمان
خدایی دمت گرم…سالاری
مهمان
سلام اقا مهدی ارادتمند
آقا یه قولی به من داده بودی.منتظرم
قرار شد راه اندازی ال سی دی گرافیکی تو اردوینو را یادمون بدی.
دم شما ولرم
نویسنده این مطلب
سلام – والا آردوینو یکی خریدم مونده LCD اییش – تو خونه دارم ولی الان دانشگام – کار خاصی نداره تو نت کتابخونش رو پیدا کن و بعد…
مهمان
با تشکر…از مطالب مفید شما
نویسنده سایت
داداش مهدی دمت گرم
مهمان
خلاصه اش میشه عالی بود
مهمان
سلام خسته نباشید من یه سیم المنت ۵۰۰وات دارم ومیخوام باهش هیترهوای گرم درست کنم وسیم المنت خیلی بلنده ،اگرنصفش کنم تا توبرق بزنم میسوزه ،میخواستم یه راهنمایم کنید ،ممنون میشم